Nieuwe Jumbo referenties 2011

Met wat vertraging (want 2011 is ondertussen toch al even onderweg), zijn de nieuwe referenties van Jumbo 2011 deels geleverd. Er zijn er weer enkele hele mooie bij!

Uiteraard mochten nieuwe Jan Van Haasteren puzzels echt niet ontbreken. Jan Van Haasteren staat bekend voor zijn striptekeningen waarin hij dan enkele vaste kenmerken verstopt. In 2011 heeft Jumbo de geliefde Jan Van Haasteren puzzels gelanceerd in 2 nieuwe concepten:

Jan Van Haasteren: 252 XXL puzzel: Buren

Deze puzzel is uitstekend geschikt voor de puzzelaars die moeite hebben met de kleine puzzelstukjes te leggen, maar alsook geschikt voor de jonge puzzelaar. Als je deze puzzel hebt gelegd meet hij 68 cm x 49 cm, dit heeft dezelfde afmeting als een puzzel van 1000 stukjes.

Jan Van Haasteren Buren

Jan Van Haasteren: 615 stukjes: Over land en zee

Deze puzzel bestaat uit 3 onderdelen in 3 verschillende formaten van puzzelstukjes zowel klein,middel als groot. En dat allenmaal in 1 puzzel.We noemen dit een familiepuzzel zodat heel de familie mee aan deze puzzel kan werken. Afgewerkt meet deze puzzel 90 cm x 60 cm.

Jan Van Haasteren Over land en zee

Jan Van Haasteren: 1000 stukjes: De tennisbaan

Het oude vertrouwde puzzelconcept. 1000 stukes en 68 x 49 cm. Gewoon een nieuwe prent voor vers legplezier.

Jan Van Haasteren De Tennisbaan

 

Maar uiteraard ook nog vele andere leuke puzzels zoals een nieuwe Anton Pieck, een nieuwe reeks Wasgij puzzels van 500 stukjes (vorige jaren alleen 1000 stukjes).

Ook toffe nieuwe reeksen zoals “Waar is Wally?“, waar je na het puzzelen kan op zoek gaan naar 5 personages die verstopt zijn in de puzzel. Later op het jaar verwachten we ook nog speciale tinnen geschenkdozen van onder andere enkele Jan Van Haasteren puzzels.

In de komende weken verwachten wij nog meer van de nieuwe puzzels van Jumbo, inclusief de nieuwe reeks 4D puzzels, wat 3D puzzels zijn die je “in de tijd” moet maken. Meer nieuws volgt!

Leave a Comment


NOTE - You can use these HTML tags and attributes:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>